Geniet heerlijk op ons zonnige terras en dakterras aan de tuingracht. Kom je met een bootje, er zijn aanlegplekken voor de boot aanwezig.
Clubs boerenland-brood tot 16:00
-
Club Huisgerookte Zalm 14
Limoenmayonaise | Zalmkaviaar
-
Club Vittello Tonnato 14
rose gebraden kalfsvlees | Tonijnmayonaise | Kappertjes
-
Club Carpaccio Ossenhaas 14
Pesto | pitten | Beemster X.O. Kaas
-
Club Gezond 14
Oude Beemsterkaas, ei, sla, tomaat, komkommer
-
Club Huisgemaakte Paté 14
Piccalilly | Amsterdams zuur
-
Club Huisgerookte Biefstuk 14
Amsterdams Zuur | piccalilly
Bites tot16:15
Bites
koude voorGerechten
- Avocado 15
Krokante Beukenzwam | Appel | Geitenkaascrème | Sesam | Ponzu dressing
- Tomaat | Ortiz Ansjovis | Buffel-mozzarella 14.75
Basilicum | Zuurdesem-kruim | gedroogde olijf | vegetarische optie
-
Zalm op 3 wijze 16.50
Ceviche van Zalm | Zalm uit eigen Rook-kast | zalm-tartaar
-
Ceviche van Tonijn 16,50
Leche De Tigre | Krokante Mais limoen | Rode Peper | komkommer | Rode ui
-
Vittello Tonnato met Sashimi Van Tonijn 16,50
Rosé gebraden kalfsvlees | Tonijnmayonaise | Kappertjes
-
Steak Tartaar 16,50
Piccalilly-Mayonaise | Kappertjes | Kwartelei | crouton
-
Huisgerookte Biefstuk 15.50
Beemster-aardappelchips | Tomaten-dressing | Beemster X.O. Kaas | ingelegde Amserdamse ui
-
Carpaccio Ossenhaas 15
Truffelmayonaise of Pesto | Pijnboompitten | Huisgemaakte Beemster X.O. Kaas Bitterbal
-
Huisgemaakte Paté 15
Uiencompote | Zaanse Mosterd | Amsterdams Zuur | bevat eendenlever
warme voorgerechten
hoofdgerechten
-
borst van Roodpoot Patrijs (wild ) 30
Langedijker Zuurkool | Pancetta | Zaanse Mosterdsaus
-
Herten- rugfilet ( wild ) 38
Rode Kool-chutney | Paddenstoel | Jus met Tonkaboon
-
dagvangst 28
Scholfilet | Tomaat | Venkel | Wortel |Bouillabaissesaus
-
Pasta Zeevruchten 36
Pasta met zeevruchten Coquilles | Gamba’s | Kreeft | Kreeftensaus Tasty Tom Tomaat | Rouille | Geschaafde Parmezaan
-
Thaise Salade 22
Huis-gerookte Eendenborst | Mango | Pinda | Thaise Dressing
-
Pastei met krokante Kalfszwezerik 25
Ossenstaart-Ragout | Paddenstoelensaus | Krokante Beukenzwammetje
-
hamburger 22
100 % rundvlees | oude Beemsterkaas | Tomaat | Augurk | Pancetta | De Reghter-Saus | uiencompote | verse frites | mayonaise
-
Tournedos 35
Groene pepersaus | herfst-groenten | aardappelschuim
-
Black Angus Ribeye 38
Beurre Café De Paris | Little Gem| Huisgerookt Maldon Zout
-
Tournedos Rossini 43
Gebakken eendelever | Madeirasaus met Zwarte Truffel | Spinazie | Crouton
-
Gekonfijte Iberico Spare No Ribs 25
Crispy Sambal | Beemster-Aioli | Komkommer | Krokante Zuurkool
- Oesterzwam 25
Aardappelschuim | Schorseneer |Knolselderij
on the side
-
Friet 5
huisgemaakte Mayonaise
-
Patat ''Speciaal'' 6
Bosui | kruiden | Parmezaan
nagerechten
-
brownie 5.50
Gemaakt van echte chocolade
-
Gepocheerde Rijper Peer 11
Crème Suisse | Huisgedraaid Chocolade-ijs
-
Pavlova 11
Huisgedraaid Mango-Passievrucht Sorbetijs| Witte Chocolade-Mangomousse
-
Vanilleroomijs 8,50
Noten-crunch | karamelsaus | slagroom
-
kaasplateau 12.50
Selectie van Beemster-kaas en Lindehoff | Beemster-perencompote | Crackers