Zondagmiddag open voor lunch en diner
Zondag avond keuken geopend 17:00

Zondag lunchproeverij
verkrijgbaar op de zondagen tot 15:00
€15 p.p. per gezelschap verkrijgbaar
Voorgerechten
Voorgerechten warm
Soepen
clubs boerenlandbrood
Hoofdgerechten
-
Salade Riche 33
Tonijn Sashimi | Gerookte Paling | Gamba | Huisgerookte Zalm | Loempia Van Hollandse Garnalen
-
zeevruchten pasta 33
Kreeft, gebakken gamba's, coquilles, pasta, kreeftensaus, rouille
-
Black Angus steak 30
Gegrilde Sukade van Black Angus rund | Paddenstoelensaus | gepofte groenten | frites
- Hollandse Asperges 24
Aardappelsalade | Ei | Hollandaisesaus
-
Hollandse Asperges 30
Huisgerookte Zalm | Aardappelsalade | Ei | Hollandaisesaus
-
Hollandse Asperges 25
Boerenbeenham | Aardappelsalade | Ei | Hollandaisesaus
-
Hollandse Asperges 31
Gamba’s | Coquille’s | Pata Negra | Huisgerookte zalm | Hollandaisesaus
ijs
Zoet
Bites
chefs-menu
1. Tataki van tonijn
Wasabi-crème | Furikake
2. Krokante Asperges
Huisgerookte Biefstuk | Sauce Vierge | eigeel-cremé
3. Zeebaars-filet
cherrytomaat | beurre blanc | zeekraal | doperwten crème
4. U.S.A Steak
Bearnaisesaus | Opperdoezer Ronde | Asperges
5. Chefsdessert
-
4-gangen 52,50
nr4 in plaats van nr3 €6supplement
-
5-gangen 59
*Menu uitsluitend per persoon