Dinerkaart

Chefsmenu

1. Tataki van tonijn

Wasabi-crème | Furikake

 

&

2. Krokante Asperges

Huisgerookte Biefstuk | Sauce Vierge | eigeel- cremé

&

3. Zeebaars-filet

cherrytomaat | beurre blanc | zeekraal | doperwten crème

&

 4. Kalfsentrecote

Bearnaisesaus | Opperdoezer Ronde | Asperges

&

5. Chefsdessert

Witte chocolade mousse | gemarineerde aardbeien | hangop |huisgedraaid  rood fruit sorbetijs | amandel crunch

  • 4-gangen 52,50

    nr4 in plaats van nr3 €6supplement

  • 5-gangen 59

    *Menu uitsluitend per persoon

Voorgerechten

Koud voor-gerecht

  • 4 oesters 16

    Peruaanse stijl

  • Tonijn-sashimi 16

    Crispy Rice | Wasabi | Sriracha

  • Tartaar van Huisgerookte zalm 14,75

    Knolselderij | Appel | zalm

  • Dun gesneden huisgerookte Biefstuk 14,75

    uit eigen rookkast | pittige tomaten-dressing | Beemster X.O. kaas | Amsterdamse ui | aardappel-chips

  • Carpaccio 14,75

    van ossehaas | pesto-mayonaise | rucola | huisgemaakte bitterbal van Beemster X.O. kaas

  • Avocado 14,75

    krokante beukenzwam | geitenkaas-crème | ponzu-gel | appel | sesam

  • plankje ambachtelijk landbrood 6 \ 10

    met dips

Warm of 2e voor-gerecht

  • Aspergesoep 9

    Met Hollandse Asperges en Ei

  • Bisque d’hommard 14

    Kreeftensoep | huisgemaakte garnalen-loempia

  • Coquilles, gamba's, langoustine 20

    bundelzwam | zeekraal | miso-crème

  • Taco's Gamba's 14

    Garnalen | Chipotle-Crème | Rode Kool | Zeekraal | 2 Stuks

  • Taco's kip 16

    Kentjoermayonaise | Sriracha | Balinese kruiden | 4 stuks

  • Gebakken Eendenlever & Kreeft-Salade 22

    Brioche | limoen-mayonaise | uienchutney

  • krokant gebakken Kalfszwezerik 20

    Mosterd-vinaigrette | bloemkoolcréme | roodlof

Hoofdgerechten

  • Hollandse Asperges
    Hollandse Asperges 24

    Aardappelsalade | Ei | Hollandaisesaus

  • Hollandse Asperges met Huisgerookte Zalm 30

    Aardappelsalade | Ei | Hollandaisesaus

  • Hollandse Asperges 31

    Gamba’s | Coquille’s | huisgerookte zalm en biefstuk | Hollandaisesaus

  • Hollandse Asperges met beenham 26

    Aardappelsalade | Ei | Hollandaisesaus

  • Dagvangst 27.50
  • Kreeft | Gamba's | Coquilles 33

    Verse pasta | kreeftensaus | rouille

  • Salade Riche 33

    Tonijn Sashimi | Gerookte Volendammer Paling | Loempia Van Hollandse Garnalen | Huisgerookte zalm

  • Kalf Rib-eye 27.50

    Groene pepersaus | groenten | Pommes Pavé

  • Gegrilde Sukade 27.50

    Black Angus Flat Iron Steak | Paddenstoelensaus | gepofte groenten | Pommes Pavé

  • Gegrilde Ossenhaas Medaillons 33

    Rode Wijnsaus | Gepofte Groenten | Pommes Pavé

  • Hamburger van Palmesteyn Boeuf Blonde 19

    200 gram Rundvlees | Beemsterkaas | Tomaat | Augurk | Pancetta | De Reghter-saus | frites

  • vegetarisch gerecht van de chef
    vegetarisch gerecht van de chef 24

frites voor erbij

  • Friet 2.75

    huisgemaakte Mayonaise

  • Friet 4.75

    huisgemaakte Mayonaise

  • Friet ''Speciaal'' 3

    Bosui | kruiden | Parmezaan

  • Friet ''Speciaal'' 5.75

    Bosui | kruiden | Parmezaan

  • portie asperges

    met Hollandaisesaus

nagerechten

  • Tiramisu 9.50

    Savoiardi | Marsala | Mascarpone | Huisgedraaid roomijs

  • Merenque 11

    créme suisse | huisgedraaid aardbei\framboos sorbetijs| Rood Fruit

  • Tarte tatin 11

    Beemsterappel | Vanilleroomijs

  • mini dessert 7

    Huisgedraaid passievrucht/kalamansi-ijs | yoghurt-crunch | limoncello-schuim

  • Vanilleroomijs 10

    Noten-crunch | karamelsaus | slagroom

  • kaasplateau 12.50

    Selectie van Lindenhoff en Beemsterkaas | kaas-crackers | compote

  • Café gourmand 14

    koffie of thee met friandises van de patissier

Zondag lunchproeverij

vanaf 02-04-2023
verkrijgbaar op de zondagen tot 15:00
€15 p.p. per gezelschap verkrijgbaar

op de hoogte blijven schrijf je in voor de nieuwsbrief

Welkom

Kom genieten op ons terras, op zondag open voor lunch en diner 

Hollandse asperges ze zijn er weer.

kijk voor speciale acties ook eens op onze eventpagina