Chefsmenu
1. Tataki van tonijn
Wasabi-crème | Furikake
2. Krokante Asperges
Huisgerookte Biefstuk | Sauce Vierge | eigeel- cremé
3. Zeebaars-filet
cherrytomaat | beurre blanc | zeekraal | doperwten crème
4. Kalfsentrecote
Bearnaisesaus | Opperdoezer Ronde | Asperges
5. Chefsdessert
Witte chocolade mousse | gemarineerde aardbeien | hangop |huisgedraaid rood fruit sorbetijs | amandel crunch
-
4-gangen 52,50
nr4 in plaats van nr3 €6supplement
-
5-gangen 59
*Menu uitsluitend per persoon
Voorgerechten
Koud voor-gerecht
-
4 oesters 16
Peruaanse stijl
-
Tonijn-sashimi 16
Crispy Rice | Wasabi | Sriracha
-
Tartaar van Huisgerookte zalm 14,75
Knolselderij | Appel | zalm
-
Dun gesneden huisgerookte Biefstuk 14,75
uit eigen rookkast | pittige tomaten-dressing | Beemster X.O. kaas | Amsterdamse ui | aardappel-chips
-
Carpaccio 14,75
van ossehaas | pesto-mayonaise | rucola | huisgemaakte bitterbal van Beemster X.O. kaas
-
Avocado
14,75
krokante beukenzwam | geitenkaas-crème | ponzu-gel | appel | sesam
-
plankje ambachtelijk landbrood
6 \ 10
met dips
Warm of 2e voor-gerecht
-
Aspergesoep
9
Met Hollandse Asperges en Ei
-
Bisque d’hommard 14
Kreeftensoep | huisgemaakte garnalen-loempia
-
Coquilles, gamba's, langoustine 20
bundelzwam | zeekraal | miso-crème
-
Taco's Gamba's 14
Garnalen | Chipotle-Crème | Rode Kool | Zeekraal | 2 Stuks
-
Taco's kip 16
Kentjoermayonaise | Sriracha | Balinese kruiden | 4 stuks
-
Gebakken Eendenlever & Kreeft-Salade 22
Brioche | limoen-mayonaise | uienchutney
-
krokant gebakken Kalfszwezerik 20
Mosterd-vinaigrette | bloemkoolcréme | roodlof
Hoofdgerechten
- Hollandse Asperges 24
Aardappelsalade | Ei | Hollandaisesaus
-
Hollandse Asperges met Huisgerookte Zalm 30
Aardappelsalade | Ei | Hollandaisesaus
-
Hollandse Asperges 31
Gamba’s | Coquille’s | huisgerookte zalm en biefstuk | Hollandaisesaus
-
Hollandse Asperges met beenham 26
Aardappelsalade | Ei | Hollandaisesaus
-
Dagvangst 27.50
-
Kreeft | Gamba's | Coquilles 33
Verse pasta | kreeftensaus | rouille
-
Salade Riche 33
Tonijn Sashimi | Gerookte Volendammer Paling | Loempia Van Hollandse Garnalen | Huisgerookte zalm
-
Kalf Rib-eye 27.50
Groene pepersaus | groenten | Pommes Pavé
-
Gegrilde Sukade 27.50
Black Angus Flat Iron Steak | Paddenstoelensaus | gepofte groenten | Pommes Pavé
-
Gegrilde Ossenhaas Medaillons 33
Rode Wijnsaus | Gepofte Groenten | Pommes Pavé
-
Hamburger van Palmesteyn Boeuf Blonde 19
200 gram Rundvlees | Beemsterkaas | Tomaat | Augurk | Pancetta | De Reghter-saus | frites
- vegetarisch gerecht van de chef 24
frites voor erbij
-
Friet 2.75
huisgemaakte Mayonaise
-
Friet 4.75
huisgemaakte Mayonaise
-
Friet ''Speciaal'' 3
Bosui | kruiden | Parmezaan
-
Friet ''Speciaal'' 5.75
Bosui | kruiden | Parmezaan
-
portie asperges
met Hollandaisesaus
nagerechten
-
Tiramisu 9.50
Savoiardi | Marsala | Mascarpone | Huisgedraaid roomijs
-
Merenque 11
créme suisse | huisgedraaid aardbei\framboos sorbetijs| Rood Fruit
-
Tarte tatin 11
Beemsterappel | Vanilleroomijs
-
mini dessert 7
Huisgedraaid passievrucht/kalamansi-ijs | yoghurt-crunch | limoncello-schuim
-
Vanilleroomijs 10
Noten-crunch | karamelsaus | slagroom
-
kaasplateau 12.50
Selectie van Lindenhoff en Beemsterkaas | kaas-crackers | compote
-
Café gourmand 14
koffie of thee met friandises van de patissier

Zondag lunchproeverij
verkrijgbaar op de zondagen tot 15:00
€15 p.p. per gezelschap verkrijgbaar