BITES
-
Bites
-
Pata Negra 14.50
100 gram
-
Gemarineerde Olijven 3.50
-
2 Huisgemaakte Hollandse Garnalenloempia’s 7
Gerechtjes Koud €14.50
-
Huisgerookte Zalm
Limoenmayonaise | Granny Smith appel | Zalmkaviaar
-
Vitello Tonnato
Kalfsvlees | Tonijnmayonaise | Kappertjes
-
oosterse Steak Tartaar
Wasabi | Togarashi | Ingelegde Komkommer | Sesam
-
Huisgerookte Biefstuk
Krokante Beemsteraardappelchips | Tomatendressing | Beemster X.O. Kaas | Amsterdams Zuur
-
Carpaccio Ossenhaas
Pesto | Pijnboompitten | Huisgemaakte Beemster X.O. Kaas Bitterbal
- Avocado
Krokante Beukenzwam | Appel | Geitenkaascrème | Sesam Ponzu-dressing
- Fake Tartaar
Watermeloen | Tomaat | Pistache | Avocado
Gerechtjes warm €14.50
-
2 Tortilla’s | Gamba’s
Chipotle-Crème | Rode Kool | Zeekraal
-
Bisque D’ Hommard
Kreeftensoep | Huisgemaakte Hollandse Garnalenloempia
-
3 Kip-Taco’s
Kentjoer-Mayonaise | Sriracha
-
Libanees Kipspiesje
Flatbread | Yoghurt- Harissa | Komkommer
-
Gebakken Eendenlever & Kreeftensalade
Beemsterappel | Brioche | Uienchutney
-
Hamburger Boeuf Blonde Van Landgoed Palmesteyn
Beemsterkaas | Tomaat | Augurk Pancetta | De Reghter-Saus
- 3 Taco’s
vegetarisch
Gerechtjes warm €19.50
-
Coquille - gamba - kreeft
Zilte Groenten | Aardappel-Schuim | Kreeftenmayonaise
-
Gekonfijte Eendenbout
Hoisin | witte Koolsalade
-
Iberico Boneless Ribs
Crispy Sambal | Beemster-Aioli Komkommer | krokante zuurkool
-
Pasteitje Kalfszwezerik
Ossenstaart-ragout | Paddenstoelenschuim
-
U.S.A. Flat Iron Steak 130 Gram
Rode Wijnsaus | Gepofte Groenten | pomme Pavé
- Gegrilde Spitskool
Bundelzwammetjes | Aardappelschuim | Vadouvan
De Gerechten Worden Als een kleiner formaat van een Tussengerecht geserveerd, Dus ook geschikt als Shared Dining
Chefs Specials
Dagvangst
3. Kabeljauwhaas | Zeeuwse mossel | Gnocchetti | Venkel | Tomaat | Beurre Blanc
€27.50
Hertenrugfilet
Spätzle | Rode Kool Chutney | Cêpessaus
€35
Kalfsribeye
Voor 2 Personen 500 Gram
Paddenstoelensaus | frites | Rode Wijnsaus | rattetouille
€66
Chefsmenu
1. Gemarineerde
2. Huisgerookte
3. Kabeljauwhaas | Zeeuwse mossel | Gnocchetti | Venkel | Tomaat | Beurre Blanc
4. Kalfsentrecote | Opperdoeser rondeschuim | Paddenstoeltjes | Mosterdsaus | sauce verte
5. chefsdessert
-
4-gangen van de chef
1+2+4+5 €52,50nr3 in plaats van nr4 €6 supplement
-
5-gangen van de chef €59
*Menu uitsluitend per persoon
on the side
-
Friet 5
huisgemaakte Mayonaise
-
Friet ''Speciaal'' 6
Bosui | kruiden | Parmezaan
-
salade 5
Little Gem | Dressing | Parmezaan
-
Ambachtelijk Landbrood 6
met dips
nagerechten
-
Scroppino 8.75
-
Tartelette 9.75
Frambozen | Huisgedraaid sorbetijs Eiwitschuim | Crème suisse
-
Pavlova 11
Gepocheerde Beemster, Peer | Crème suisse | Huisgedraaid Gezouten karamelroomijs 11
-
Vanilleroomijs 8
Noten-crunch | karamelsaus | slagroom
-
kaasplateau 12.50

Op Zondag geopend voor lunch en Diner
Naast De kaart lunchproeverij
verkrijgbaar op zondag
tot 15:00
€15 p.p.
per gezelschap verkrijgbaar