asperge-menu
Ze zijn er weer!
-
1. gemarineerde zalm
asperge-linten | miso | dille-olie | sambaysu
-
2. Aspergesoep
ei | asperges | bieslook
-
3. asperges a la flamande
boeren beenham | hollandaise-saus | ei | aardappelsalade
-
4. Dessert
Verveinne-roomijs | gemarineerde Hollandse aardbeien | amandel-crunch | chocolade-mousse
-
aSPERGEMENU € 40,-
menu verkrijgbaar per Persoon
chefsmenu
-
1.tonijn-tataki
jalapeño-mayonaise | koolrabi | komkommer | dille-olie
-
2. Pastrami
100 uur gepekeld | gerookt | Parmezaan | ui
-
3. kabeljauw-haAS
lente-groenten | beurre blanc | aardappelmousseline
-
4. Eendenborst
Confit De Canard | Roerbak Asperges | Hoisin | Gember
-
5. Hollandse aardbeien
homemade ice cream | meringue | almond | white chocolate
mousse
barbites
- Plankje land-brood 5.75 / 9.75
aioli van Beemster-knoflook | Hummus | roomboter van lindehoff | olijfolie | zeezout | tuinkruiden-mayonaise
-
Charcuterie 12
Gerookt door de keukenchef; biefstuk en eendenborst | gerookte ossenworst | Pata Negra | Huisgemaakte paté | Amsterdams ui | piccalilly
-
TACO’S 16.50
Kip | kentjoer mayonaise | shiraza | 4 stuks
-
Oesters 14.50
4 stuks in Peruaanse stijl
-
sushi 14.50
Spicy tuna | Crispy Rice
voorgerechten
- Avocado 14,75
krokante beukenzwam | geitenkaas-crème | ponzu-gel | appel | sesam |
-
CARPACCIO ZALM 14,75
Gerookt in eigen rookkast | ingelegde rode ui | mosterd-dille-crème | kwartelei | radijs
-
huisgerookte Biefstuk 14,75
Dun gesneden biefstuk uit eigen rookkast | pittige tomaten-dressing | Beemster X.O. kaas | Amsterdamse ui | aardappel-chips
-
Carpaccio 14,75
van ossenhaas | pesto-mayonaise | rucola | huisgemaakte bitterbal van Beemster X.O. kaas
voorgerechten warm
-
Bisque d’hommard 14
Kreeftensoep | huisgemaakte garnalen-loempia
-
Coquilles, gamba's, langoustines 20
bundelzwam | zeekraal | miso-crème
-
GEBAKKEN EENDENLEVer &kreeften-SALADE 20
Brioche | limoen-mayonaise | uienchutney
-
Iberico ribfingers 15
Komkommer | crispy sambal | limoen | Beemster-aioli
-
krokant gebakken Kalfszwezerik 20
Mosterd-vinaigrette | bloemkoolcréme | roodlof
Hoofdgerechten
- Shakshuka 22,50
Tomaat | ei | paprika | yoghurt | flatbread
- hollandse asperges 22.50
hollandaisesaus | ei | aardappelsalade
-
hollandse asperges 24.50
huisgerookte zalm | hollandaisesaus | ei | aardappelsalade
-
hollandse asperges 22.50
boerenbeenham | hollandaisesaus | ei | aardappelsalade
-
asperges riche 31
Gebakken eendenlever | gamba's | pata negra | langoustine | coquilles | hollandaisesaus
-
VANGST VAN DE DAG 26
kabeljauw-haas | asperges | Beurre Blanc | mousseline
-
kipspies 22.75
Flatbread | Yoghurt- harissa | Komkommer | Libanese kruiden
-
Gegrilde sukade steak 26.50
(flat iron steak) paddenstoelenroomsaus | geroosterde bloemkool | bimi | Parmezaan | roasted patatoes
-
Hamburger 18
150 Gram Black Angus Rundvlees Beemsterkaas | Tomaat | Augurk | Pancetta | De Reghter-saus | frites
-
Kalfsribeye 27.50
Asperges | Bearnaisesaus | roasted patatoes
Nagerechten
-
kaasplateau 12.50
Selectie van Lindenhoff en Beemsterkaas | kaas-crackers | compote
-
verfrissend mini dessert 6.75
Huisgedraaid mango-ijs |mango-compote | yoghurt-crunch
-
Sticky dadelcake 10.50
Huisgedraaid Bananenijs | toffeesaus | slagroom
-
Vanilleroomijs 10
Noten-crunch | karamelsaus | slagroom
-
PAVLOVA 10.50
créme suisse | huisgedraaid rabarber-ijs | rood fruit
-
Café gourmand 12
koffie of thee met friandises van eigen patissier